Tok én trening å skjønne hvor det bar hen. (foto: united, twitter)

Sanchez er historie hos United, men vi må innrømme at det har vært en langtrukken lidelse. Vi digget chileneren da han herjet for Arsenal, og fikk en tilsvarende gedigen nedtur da han skulle fortsette sine raid på Old Trafford. Med trykk på skulle.

Wengers toppscorer endte med 5 mål på det som til slutt ble 45 kamper, og har gjort seg til en sportslig fotnote i historiebøkene til United, mens økonomidirektøren fortsatt sliter med søvnproblemer etter å ha sendt over fire millioner kroner i uka til den uvirksomme Sanchez.

Les: Har bekreftet Timothy Castagne i går, satser på Kristoffer Ajer til uken

Det er lett å legge all skyld på spilleren, nå forteller Sanchez litt mer om tiden hos United.

-Etter den første treningen innså jeg mange ting og dro direkte hjem til familien min og spurte agenten om vi kunne rive i stykker kontrakten og returnere til Arsenal. Det var noe som ikke fungerte, men jeg hadde allerede skrevet under, sier Sanchez ifølge Goal.

Oj.

-Månedene gikk, men jeg aksepterte å ha det på den måten. Vi stod ikke sammen som et lag på det tidspunktet. Spillerne er avhengige av det interne miljøet og at man er som en familie. Sånn var vi ikke, og det kunne man se på banen, fortsetter Sanchez.

Les på Engelske klubber: Barcelona gir etter – Manchester City får rabatt på Lionel Messi

Og syndebukken?

-Hvis noen hadde behov for å kritisere oss, var det meg de tok. Jeg vet jeg skulle ha spilt bedre, men jeg ble kritisert selv om jeg bare hadde spilt et par minutter, avslutter Sanchez.

Der fikk vi Sanchez sin egen versjon, en måned etter exit og i trygg avstand fra Manchester. For oss bekrefter sjølvmeldingen til chileneren det inntrykket vi satt igjen med i 2018: José Mourinho klarte ikke å gjøre United til United. Det var alle for seg selv, og seg selv – for seg selv.

Les: Diego Forlan får en større scene enn Penarol