Høytflyvende og best mot Marseille. (foto: tottenham, twitter)

Richarlison ble hentet til balløya av Watford i 2017, dro raskt videre til Everton, har siden etablert seg som en goalgetter i Premier League. Det viste seg at den brasilianske landslagsspilleren dessverre vokste seg ut av Goodison Park (dessverre for Everton-supporterne). I sommer viftet Tottenham med Champions League-billett, resten er overgangshistorie. På onsdag kom to begivenheter som bekreftet at Richarlison har gjort et riktig valg.

Antonio Conte og Spurs hentet Richarlison for rekordstore 60 millioner pund, men det var ikke gitt at Tottenham skulle sikre seg signaturen. En haug med toppklubber skal ha vært på for å signere senterforwarden med solide 53 scoringer på 152 Everton-kamper. En av beilerne var Chelsea.

LES: Var lettet da Erling Haaland til slutt forlot Dortmund

Thomas Tuchel hadde sendt bort Romelu Lukaku på utleie til Inter, Timo Werner var tilbake hos RB Leipzig. Ifølge Footballtransfers jobbet gjengen fra Stamford Bridge hardt for å overtale Richarlison om den blå delen av London, der landsmann Thiago Silva ble sendt på oppdrag for å overbevise Richarlison om å velge Chelsea. På tross av Silvas iherdige forsøk med å overtale landslagskompisen, ble signaturpennen satt på Spurs-kontrakten.

På tirsdag/onsdag fikk Richarlison bekreftelsen på at valget var riktig. Mens Chelsea gikk på en skikkelig Champions League-smell mot Dinamo Zabreb (1-0 tap) og Thomas Tuchel som ønsket seg Richarlison nå er historie på Stamford Bridge, fikk brasilianeren sin etterlengtede Champions League debut med 2-0 seier mot Marseille – begge scoringene med avsender Richarlison.

Hva det betød for 25-åringen, er det liten tvil om:

Vi kan per 8. september trygt si at det var smart Richarlison ikke lot seg overtale av Silva.

LES: Loris Karius hastehentes til Premier League!