Werner. (foto: rb leipzig, twitter)

Timo Werner ble hentet til Premier League av Frank Lampard, men tok aldri overgangen fra Bundsliga som forventet. 23 scoringer og 21 assists på 89 kamper i Chelsea-drakta var milevis unna forventningene da Premier League-klubben betalte 50 millioner euro i 2020. Werner forsvant tilbake til RB Leipzig to år senere, det startet bra, men denne sesongen har 27-åringen spilt seg ut av førsteelleveren. I London tenkes det på å hente Werner tilbake til verdens tøffeste liga.

Fulham-manager Marco Silva sliter med effektiviteten foran motstandernes mål denne sesongen. Forrige sesong hamret Mitrovic inn 14 Premier League-scoringer, men spissen presset frem overgang til saudiarabisk liga i sommer.

LES: Det kommer til å dryppe på Stabæk når Antonio Nusa lander i Premier League

Ifølge Football-Insiders kilde står Werner på lista med kandidater til å forsterke på topp fra januar. Utfordringen er ukelønna på rundt 150 000 pund som Fulham er avhengig av å få bidrag fra RB Leipzig for å dekke.

RADIOSPORTEN: Flere toppklubber i kamp om Julian Brandt

Timo Werner fikk to år på seg i Premier League uten overbevise, tilbake i Leipzig har det denne sesongen blitt fattige 370 minutter på kamparenaen med to scoringer. Vi tror neppe satsing på den tyske spissen redder Fulham opp fra nederste del på Premier League-tabellen