Jobe Bellingham

Det kan umulig være lett å være lillebroren til verden tredje beste fotballspiller. – Men det åpner opp dører også. Jobe Bellingham, lillebror til årets Golden Boy vinner Jude Bellingham lander trolig om ikke så lenge i Premier League.

Tottenham følger Sunderland-sensasjonen Jobe Bellingham tett og sammen med alle andre klubber i Premier League har bestemt seg for å ikke sove i timen og gå glipp av en kommende verdensstjerne.

Les: Manchester Uniteds Jadon Sancho problem har blitt enda større

Spurs har sporet 18-åringen i hele år etter at de først tok koblingen som slektskap mens han spilte for Birmingham City.

Jobe Bellingham har startet alle 16 mesterskapskampene for Black Cats denne sesongen og hver eneste gang en kar med notablokk fra Tottenham på tribunen. Han gikk for 3 millioner pund fra Birmingham City til Sunderland i sommer og scoret sitt første seniormål noensinne for Tony Mowbrays lag mot Rotherham tidligere denne sesongen.

Tenåringssensasjonen har tidligere vært på radaren til andre Premier League-klubber så vel som lag fra Bundesliga.

Football Insider skriver at Spurs også opptatt av å signere en midtstopper og defensiv midtbanespiller i overgangsvinduet i januar.

Les på Engelske klubber: Velger mellom Timo Werner og Antonio Nusa

Bellingham, den yngre broren til Real Madrids superstjerne Jude Bellingham, er en allsidig midtbanespiller som kan spille i brede og sentrale roller bak hovedspissen.


Med tre mål og én assist denne sesongen har han bidratt til å gjøre Sunderland opprykksutfordrer som for øyeblikket ligger på sjette plass på Championship-tabellen.