Sávio Moreira

Girona er den store overraskelsen i La Liga denne sesesongen. Normalt er det Real Madrid og Barcelona som kjemper om gullet mens Atlético Madrid lander på 3.plass. Etter 13 runder sitter katalanerne på toppen av La Liga-tabellen.

Girona som har samme eiere som Manchester City har en rekke gode spillere, blant annet Savio som er på mål fra et annet City Group-lag Troyes i sommeren, og han har gjort en stor innvirkning siden han kom.

Les: Dortmunds Karim Adeyemi får klar beskjed hva som skjer når du avslår innkalling til landslaget

Flere klubber er rapportert å ha interessert seg for å signere Savio, en av dem er Barcelona. For Girona er det veldig smigrende at deres katalanske rivaler er ivrige etter brasilianeren, som sportsdirektør Quique Carcel fortalte MD.

«Å bli fortalt at Deco (sporsdirektør i Barcelona) liker en av spillerne dine er hyggelig og fyller deg med stolthet. Det skjedde med oss allerede forrige sesong med Oriol Romeu, men målet vårt er å beholde disse spillerne fordi det er vanskelig å endre hele troppen.

Som Carcel sier, Girona ønsker å beholde Savio utover denne sesongen. Barcelona kan prøve å gå for ham, men ifølge Ferran Soriano, administrerende direktør i City Group, vil han forbli i Los Blanquivermells.

LES: Engelske Goal.com skjønner godt hvorfor Norge tapte mot Skottland på Ullevål