Nayef Aguerd klar for West Ham

Premier League-klubben har bekreftet at 26-åringen har signert en femårskontrakt.

West Ham har fullført signeringen av Marokkanske forsvareren Nayef Aguerd for 30 millioner pund.

Den venstresidige forsvarsspilleren spilte 66 ligakamper for Rennes etter at han kom fra den franske klubben Dijon i 2020.

«Jeg var veldig glad da jeg hørte om West Hams interesse,» sa han. «Jeg visste at jeg måtte å gå til Premier League, det er en drøm for hver spiller.»

LES: United vurderer fortsatt engelsk målmaskin

Overgangssummen for Aguerd, som har 25 landskamper for Marokko, er den fjerde høyest betalt av West Ham, etter Sebastien Haller, Felipe Anderson og Kurt Zouma.

I et avskjedsinnlegg til fansen på sosiale medier sa Aguerd at det var en «vanskelig avgjørelse» å forlate Rennes siden han hadde hatt «eksepsjonelle tider» i klubben.

West Ham nådde semifinalen i Europa League forrige sesong, og endte på sjuende plass i Premier League for igjen å kvalifisere seg til Europa neste sesong.

«West Ham er en historisk klubb,» la Aguerd til. «Jeg så noen av kampene deres i år, og jeg så fansen og stemningen var fantastisk»

Manager David Moyes sa at han håpet Aguerd vil hjelpe Hammers å utfordre om en topp seks plass igjen neste sesong.

LES: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

«Han er et flott tilvekst til våre defensive alternativer,» sa Moyes.

«Jeg har vært veldig imponert over Nayefs karakter og holdning under diskusjonene våre.

«Han har et stort ønske om å forbedre seg og lykkes, og jeg er sikker på at han vil passe veldig godt inn i miljøet vi har på Rush Green.»

Aguerd spilte alt i Africa Cup of Nations og spilte også i begge sluttspillkampene for VM mot DR Kongo da Marokko kvalifiserte seg til Qatar.