On his way.

Liverpool trenger å styrke sin midtbanen og nå vurderer Klopp noe overraskende å hente en gammel kjenning tilbake til Anfield.

I følge The Irish Daily Star er de røde interessert i å hente Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. Men den engelske landslagsspilleren forventes å bli hos i Tyskland neste sesong, og de røde vil sannsynligvis prøve å sikre seg hans tjenester neste år.

LES: Moyes henter Ligue 1-stjerne til 360 millioner!

Derfor hviskes det ganske høyt om at Liverpool vil prøve å hente Gini Wijnaldum tilbake fra PSG på lån den kommende sesongen.

I fjor, etter kontraktens utløp på Anfield, valgte den nederlandske midtbanespilleren å signere en avtale verdt £160 000 i uken (Marca) med Paris Saint-Germain, men overgang har blitt en gedigen skuffelse for den tidligere Liverpool-stjernen.

Den tidligere Newcastle United-mannen varmet hovedsakelig benken forrige sesong, startet kun 18 kamper i ligaen og ble nylig kåret til Årets flopp i Frankrike (GFFN).

LES: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

Han var stjernen for Nederland det forrige mesterskapet, men etter en forferdelig sesong i Frankrike valgte Van Gaal å unnlate ham til UEFA Nations League-kampene. Gini må spille fast førstelagsfotball for å sikre seg en plass i VM, og en retur til Liverpool kan hjelpe.

LES: Klopp vil inkludere Keita i nytt storkjøp!

Den nederlandske landslagsspilleren var den mest brukte spilleren i troppen under Jurgen Klopp. Han var sjelden skadet og ingen midtbanespiller spilte flere minutter for de røde under den tyske sjefen.

Bør Liverpool hente Wijnaldum tilbake?