Marcus Rashford

Nå som ny Manchester United manager er på plass ønsker Marcus Rashford å være klar på at han har en favorittposisjon som han vil foredle istedenfor å bli sendt rundt omkring. Spesielt midlertidig manager Ralf Rangnick var ekstrem i å variere (Nå landslagssjef for Østerrike), noe som førte til at Rashford leverte sin dårligste sesong så langt i karrieren. – Bare fem mål på 32 kamper og tydelige tegn på slitasje.

Marcus Rashford ønsker å få sjansen til å etablere seg i sin favorittrolle på venstresiden av angrepet. – Goal rapporterer at Rashford er optimistisk med tanke på sine fremtidsutsikter i Man Utd og ser frem til å jobbe under Ten Hag.

Les: Giganter vil hente spilleren Jose Mourinho sier er «usalgbar» tilbake til Premier League

Den engelske landslagsspilleren har tatt kontakt med Donny van de Beek og tidligere lagkamerat Daley Blind for å spørre om Ten Hags metoder i Ajax.

Rashford håper også å imponere Ten Hag med å tidlig få spille i venstresidespissposisjon. Manchester United andre alternativer der inkluderer Jadon Sancho, Anthony Elanga og Cristiano Ronaldo. Anthony Martial vender også tilbake til klubben etter et mislykket lån med Sevilla.

Manchester Uniteds førstelag vil møtes for trening før sesongen 27. juni i forkant av en pre-season-turné til Thailand, Australia og faktisk Norge (skal møte Atlético Madrid på Ullevål stadion 30 juli).

Les: Newcastle tilbudt Manchester United-spiller

Første Premier League-kamp i sesongen 2022/23 er hjemme på Old Trafford mot Brighton 7.august.