Jurgen Klopp

Starten på IFK Göteborg sin Allsvenskan-sesong har ikke vært bra. – Etter ni kamper har de bare sanket inn 8.poeng og ligger med det på kvalikkplassen. – Med lite positivt som skjer på banen kan i det minste klubbkassen spiller fylles med en spiller nettopp ankommet Gamla Ullevi.

Liverpool følger følger 18 år gamle Malick Yalcouye. Han har vist seg frem som et av få lyspunkter i et vaklende IFK Göteborg lag. Midtbanespillerens prestasjoner ser ikke ut til å ha gått upåaktet, nylig uttalte Expressen at talentet har generert interesse for storklubbene Ajax, PSV og Gent.

Les: City Football Group tvinges til å selge seg ned

Nå er en enda større klubb på banen. Caught Offside opplyser at Liverpool følger Yalcouye og vil fortsette med det etter at Jürgen Klopp forlater og Arne Slot tar over. Det er ennå ikke bekreftet at Slot blir ny Liverpool-manager, men alt tyder på det.

Yalocuye som kom fra ASEC Mimosas i februar har tidligere blitt speidet av Liverpool, ifølge Expressen.

I tillegg til Liverpool skal Brentford og et par andre klubber i Premier League ha 18-åringen på radaren. Blåvitt skal ha satt en prislapp på 8-10 millioner euro. Det blir i så fall rekordsalg for IFK Gøteborg.

ENGELSKE KLUBBER: Chelsea drar inn ville 70 millioner ekstra på Eden Hazard – som la opp i fjor!

Yalcouye har kontrakt ut 2028.