Ancelotti snakker som vanlig uten filter når han får direkte spørsmål. (foto: Real Madrid)

Da Thibaut Courtois dro på seg en lei leddskade ved sesongstart, gikk alarmen hos Real Madrid. Kepa ble hentet inn på utleie fra Chelsea, sto de første månedene som førstekeeper, men så løste ting seg hos kongeklubben. 25-åringen Andriy Lunin steppet opp som aldri tidligere og har stått fjellstøtt i 30 kamper. Nå er Courtois tilbake, det store spørsmålet er hvem som vokter buret til Champions League-tittel.

Belgieren har stått tre La Liga-kamper og har nå 270 minutter med kamptrening. Ukrainske Lunin har vært hos Real Madrid siden 2018, men har brukt store deler av tiden på utleie til Valladolid, Leganes og Oviedo. Denne sesongen har Lunin fått sitt virkelige gjennombrudd. Så hva gjør Carlo Ancelotti når Real Madrid møter Borussia Dortmund i Champions League-finalen?

LES: Kravet om skroting av VAR i Premier League har fått sin respons

Courtois, en av verdens beste, men så og si uten kamptrening, eller Lunin, som har stått til seier mot RB Leipzig, Manchester City og Bayern München?

Vi hadde uten tvil valgt det siste, men så er vi ikke reven Ancelotti. Ifølge Marca har Real-treneren allerede bestemt seg for å gå for erfaringen og de eksepsjonelle redningene til Courtois, keeperen, som frem til for to uker siden, ikke hadde spilt en kamp på ni måneder.

ENGELSKE KLUBBER: Der kom avskjeden med Manchester United-supporterne

Risky business, spør du oss.

Alt du trenger å vite: Villareal – Real Madrid