Thomas Tuchel blir ikke Erik ten Hag-erstatter.

En samlet redaksjon i Sporten inkludert H.Waltz i den tyske delen av Sporten er sikker på at Bayern München manager Thomas Tuchel er helt feil for Manchester United.

Bayern München har etter de mistet sin dominante posisjon i tysk fotball sparket sin manager Thomas Tuchel. – Frem til sommeren skulle de igjennom en skikkelig god prosess finne frem til den neste manageren, det har blitt mye vanskeligere enn ønsket.

Les: Villig til å betale det som trengs for Manchester United kaptein Bruno Fernandes

Thomas Tuchel er like kjedelig som Erik ten Hag! – Vi oppforderer Manchester United til å fortsette å lete. Vi foreslår igjen Ole Gunnar Solskjær.

De fire første som har vært på Bayern München sin ønskeliste har alle sagt nei takk og når de til og med har forsøkt å overbevise Manchester United flopp Ralf Rangnick til å ta jobben skjønner vi hvor ute å kjøre de er.

Nå har pendelen svingt på Allianz Arena! – Avgjørelsen om å sparke Thomas Tuchel har vært hugget i stein helt til de siste dagene. Nå har Thomast Tuchel som skal være ønsket som ny manager av mange av de som befinner seg i den nye ledelsen på Old Trafford fått tilbud om å bli værende i jobben ut sin opprinnelige kontraktsperiode.

Thomas Tuchel har kommet med minst ett strengt krav til Bayern München for å bli i klubben.

Bayern kunngjorde i februar at Tuchel, som vant Champions League med Chelsea i 2021, ville forlate klubben på slutten av sesongen etter en skuffende Bundesliga sesong. Bayern München har sett Ralf Rangnick, Xabi Alonso og Julian Nagelsmann alle takke nei til managerrollen, mens de en tilnærming for Oliver Glasner blankt avvist av Crystal Palace. (Krevde 100 millioner euro)

Nå ser det ut til at Bayern har vendt tilbake til sin nåværende manager, ettersom de angivelig er i samtaler med Tuchel for at han skal fortsette neste sesong. Ifølge BILD ønsker Bayern nå at ThomasTuchel skal bli ut kontrakten, som går ut sommeren 2025, før de deretter vurderer situasjonen mot slutten av neste sesong..

Den tidligere Chelsea- og Borussia Dortmund-sjefen ønsker imidlertid å signere en kontraktsforlengelse i stedet for å bare forlenge oppholdet. – Det er kostnaden ved å sparke samtidig som de ikke får en de er sikker på vil være bedre. Siden 2021 har både Hansi Flick og Julian Nagelsmann forlatt Bayern München før deres kontrakter har gått ut på dato, det har kostet skjorta.

Kontraktsforlengelse betyr at Bayern München blir nødt til å betale fallskjerm hvis de vil ha en ny manager neste sommer.

Rapporten legger til at en endelig avgjørelse sannsynligvis vil bli tatt denne helgen, med Bayern som tar imot Hoffenheim i sin siste kamp i Bundesliga-sesongen på lørdag.

Les: Vil signere Kevin De Bruyne og Sergio Ramos