Luis Diaz (foto: Liverpool)

Genierklærte Michael Edwards er tilbake på Anfield som sportsdirektør.

Han har det tydeligvis travelt med å hente inn store penger til Liverpool mer enn å score mål. – I motsetning til å fjor sommer var ikke Liverpool villig til å selge Mohamed Salah til tross for at de lån 150 millioner euro på bordet fra Saudi-Arabia. Hvis den egyptiske superstjernen vil bli tidenes best betalte fotballspiller er det helt ok!.

Les: Michael Edwards «klar til å selge» Liverpools aller største stjerne

Nå er den en annen svært viktig angrepsspiller som kan bli solgt, så lenge pengene er gode. Den columbianske venstrevingen Luis Díaz skal være høyt oppe på lista til Paris Saint-Germain. 27 åringen blir sett på av manager Luis Enrique som den perfekte erstatter for Kylian Mbappe som blir Real Madrid spiller hvis den spanske hovedstadsklubben er villig til å gi han alle pengene i verden.

Daily Telegraph opplyser at Luis Díaz og Liverpool står ved et veiskille rundt en mulig kontraktsforlengelse. Og hvis en ikke blir noe av, vil et salg bli aktuelt.

Både PSG og Barcelona er interessert i Diaz, skriver samme avis. Liverpool verdsetter sin colombianske stjerne til 75 millioner pund, som er en prislapp sannsynligvis bare førstnevnte klubb vil kunne møte.

Diaz kom til Liverpool fra Porto i januar 2022. Siden den gang har han 24 mål og 12 assist på 89 kamper i den røde skjorten.

Les på Engelske klubber: Chelsea vil selge unna for milliarder

Kontrakten varer til 2027.