Erling Haaland på San Bernabeu. (foto: Manchester City)

3-3 på San Bernabeu og en smilende Erling Haaland som gikk rundt på banen for å takke medspillerne etter kampen. Spansk media mener nordmannen har ingenting å smile for, mot Real Madrid ble verdens beste spiss pakket inn til miniputt-spill. I en av de spanske avisene får ikke Haaland en ang terningkast, til det var prestasjonene for svake.

Spansk media hyller Haaland, men benytter muligheten til å trykke på stoltheten til 23-åringen hvis han står i veien for spanske klubbers avansement i Champions League.

LES: Liverpools «hjemvendte» sportsdirektør ga først klarsignal til å selge Salah og nå også Diaz

Nå skal det sies at Haaland ble totalt nøytralisert med 20 touch i løpet av hele kampen, færrest av samtlige spillere som startet – inklusive keeperne. Når det i tillegg ikke blir scoring, ser det skummelt svakt ut.

Spansk media skryter av hvordan Rüdiger stanset Haaland med rå styrke, Kroos og Camavinga sikret at Haaland ikke kunne droppe tilbake og støtte medspillerne med spesiell effekt.

Marca ga Haaland rating 1 av 3 mulige, med beskrivelsen som sjanseløs i kampen mot Antonio Rüdiger: «Erling Haaland har spilt to kamper på Santiago Bernabeu og forlatt begge med den samme følelsen, av ikke engang å være skyggen av spissen som forårsaker panikk uansett hvor han går»,» skrev Marca.

F7: Mourinho i ferd med å gjøre «det utenkelige» for tidligere supportere

AS dro den lenger, og kalte Haaland for «klumsete og desperat». Ved spillerratingene fikk Akanji, Dias og Kovacic utdelt 1 stjerne, mens det bak Haalands navn var en enkel prikk, altså ikke engang kvalifisert til rating.

De spanske avisene glemmer at når Erling Haaland konstant opptar oppmerksomheten til 1-3 Real Madrid-spillere, åpner dette opp for andre City-spillere. 3-3 resultatet på Real Madrids hjemmebane er det ingen hos City som griner av – selv ikke nordmannen som ikke gjorde seg fortjent til en spansk stjerne.

Alt du trenger å vite: Manchester City – Luton