Mohamed Salah og Sadio Mané

Etter at Steven Gerrard tok skrittet bort fra Liverpools «trygge» verden har interessen vår for Glasgow Rangers økt. Nå viser det seg at det er flere fra Liverpool-sfæren som trekkes til den skotske klubben.

Det er den skotske milliardæren Jim McColl som hevder at Liverpools eiere har kontaktet ham for å slå seg sammen om å kjøpe den nestbeste klubben i Skottland.

Les: Da United ringte fikk de beskjed om at prisen er 5,5 milliarder

Fenway Sports Group kjøpte Liverpool i 2010 for i underkant av fire milliarder kroner og sitter nå på en sportslig og økonomisk gullgruve.

Da sportsinvestorgruppen gikk inn i Liverpool, skal kalkulasjoner a la Moneyball (filmatisert med Brad Pitt i hovedrollen) vært en av ideene bak å lede en klubb til suksess.

Jim McColl fikk en overraskende telefon.

-Jeg hadde aldri vært inne på tanken å kjøpe Rangers. Nå tenker jeg anderledes etter at jeg lærte om teknikken som var brukt i Moneyball. Faktisk ble jeg kontaktet av de samme som har investert i Liverpool med spørsmål om å se på mulighetene i Rangers og å innføre samme teknikk som hos Liverpool, sier milliardæren ifølge Liverpool Echo.

Kult, eller hva, Gerrard?

Les: Dortmund forklarer spillereglene for Jadon Sancho-overgang