Det var ingen god opptakt til Champions League-finalen for mange Liverpool-fans (foto: liverpool, twitter)

På handlelista til Klopp i januar

Liverpool vurderer PSV-midtbanespilleren Ibrahim Sangare i overgangsvinduet i januar for å løse midtbaneproblemene deres.

Sangare har blitt linket bort fra PSV de siste årene etter å raskt spilt seg til fast plass på laget til van Nistelrooy.

Tuchel bryter stillheten: – Jeg er knust

Den kraftige, dynamiske midtbanespilleren har vært imponerende i Eredivisie så vel som i Europa, og ifølge Calcio Mercato, viser både West Ham og Liverpool interesse for 24-åringen.

Liverpool trenger nytt blod på midtbanen og det har vært tydelig en stund nå, men spesielt denne sesongen. James Milner og Jordan Henderson sliter med å holde oppe prestasjonene sine på det høyeste nivået og kommer til å spille mindre fremover, så en fornyelse av midtbanen er nødvendig i nær fremtid.

Fabio Carvalho og Harvey Elliot har vært imponerende denne sesongen, men deres mangel på defensiv kraft og erfaring har gjort at Liverpool til tider har slitt.

SISTE: Liverpool forbereder byttedeal med klubblegende

Klopp hentet noe overraskende Arthur Melo på lån fra Juventus på deadline day, men den signeringen blir sett på som en kortsiktig forsikring.

Sangare vil tilby Liverpool en langsiktig løsning som også kan spille inn og ha en umiddelbar innvirkning, og etter å ha hatt så pass store problemer i sesongåpningen, kan det hende at Liverpool vil prøve seg på en overgang i januar i stedet for å vente til slutten av sesongen.