Schnell! (foto: liverpool, twitter)

Klopp vil tilby spiller i bytte mot ny signering i januar

Liverpool kan ha den perfekte gulroten å dingle foran Aston Villa hvis de bestemmer seg for å gjenoppta interessen for Douglas Luiz når overgangsvinduet åpner igjen i januar. En bytteavtale som involverer Alex Oxlade-Chamberlain kan være akkurat det som trengs for å få jobben gjort, spesielt basert på midtbanespillerens tidligere kommentarer.

SISTE: Kan bli tvunget til å spille bortekamp

De røde sluttet seg til Arsenal i jakten på Luiz mot slutten av sommervinduet, selv om det var Arteta ig Arsenal som lanserte konkrete bud på fristdagen. Liverpool hadde allerede inngått en låneavtale for Arthur Melo for å lette deres midtbanebekymringer, men Jurgen Klopp skal fortsatt være interessert i Aston Villa-mannen.

(foto: liverpool, twitter)

Villa-sjef Steven Gerrard var fast på at Luiz ikke ville bli solgt til sommeren, og avslo Arsenals tre sene bud. Selv om 25 millioner pund ikke var nok til å se brasilianeren forlate West Midlands forrige uke, kan Liverpool ha et hemmelig våpen i ermet for å gjøre avtalen mer fristende.

Oxlade-Chamberlain har snakket varmt om Gerrard tidligere, og beskriver Liverpool-legenden som hans «idol».

SISTE: Kjetil Knutsen favoritt til å overta Premier League-klubb

29-åringen spilte bare opp 17 ganger i Premier League forrige sesong, med slike som Fabinho, Thiago Alcantara og Jordan Henderson som alle ligger foran i køen på midtbanen.

Villa skal også være åpen for å ønske Oxlade-Chamberlain velkommen gitt deres mangel på mål denne sesongen. Bare én seier på de seks første kampene har gjort at Gerrards lag befinner seg i nedrykksstriden, og Liverpool-spilleren kan være den kreative gnisten som trengs for å få det beste ut av angrepet til Villa, om han holder seg skadefri.