Graham Potter

Premier League vurderer å gjøre store endringer til neste helgs serierunde, ifølge rapporter.

Helgens kamper ble utsatt etter at dronning Elizabeth II døde torsdag da Storbritannia gikk inn i en offisiell sørgeperiode.

Neste ukes kamper kommer også til å bli påvirket – med dronningens begravelse i Westminster Abbey mandag 19. september. På grunn av en tilstrømning av folk på vei til London – gjør at det bekymringer over kamper som skal spilles i London.

SISTE: Kjetil Knutsen favoritt til å overta Premier League-klubb

Det er på grunn av politiarbeid i forbindelse med begravelsen som gjør at Tottenhams kamp mot Leicester City, samt Chelseas møte med Liverpool og Brentfords oppgjør med Arsenal står i fare for å bli rammet.

Premier League-klubbene håper at neste helgs kamper få som planlagt, selv om det kan bli uenigheter om hvor kampene skal spilles, ifølge The Athletic.

LES: Harry Maguire forsetter sin tvilsomme statistikk

En idé som har blitt diskutert er at London-klubbene med hjemmekamper må spille borte i stedet, så Tottenham vil dra til Leicester og Liverpool mot Chelsea vil bli spilt på Anfield, og ikke på Stamford Bridge.

Dette vil imidlertid ikke være en løsning for Brentfords kamp mot Arsenal, med begge klubbene basert i London. Her kan det bli aktuelt med en nøytral bane utenfor London.