Vil ha inn mer afrikansk fyrverkeri på topp.(foto: liverpool)

Liverpool har hatt en elektrisk sesong med et målkalas som klubben ikke har opplevd siden 1895: 14 kamper hvor de røde scoret fire eller flere mål i én kamp. Etter Salah og Mané- magi har Jürgen klopp festet blikket på nok en afrikaner.

Moses Simon.

Ifølge Liverpool Echo jobbes det intensivt på Anfield med å få i land en avtale med Gent om overgang for den nigerianske landslagsspilleren.

Klopp har ekstremt god erfaring med afrikanere på topp.

Liverpools speidere har fulgt 22-åringen gjennom hele 2017/18-sesongen og Klopp ser nå Simon i rollen for å gjøre angrepsvåpenet komplett, i samspill med Salah, Mané og Firmino, som sammen stod for mer enn 90 mål mål denne sesongen.

Ifølge Goal er nå Simon en av spillerne som skal inn på Anfield. Vingen kom fra slovenske Trecin i 2014, og har fått en fantastisk utvikling i den belgiske talentfabrikken Genk.  Her har det blitt mer enn 100 kamper, og nå som nigerianeren går inn i sitt siste år av kontrakten er det stor sannsynligvis for at han er i spill denne sommeren.

Simon har hovedsakelig vært plassert på venstresiden, men har vist allsidighet, noe Klopp vet å verdsette.

Liverpool har brukt til å se hva spilleren kan by på, mens vi andre må smøre oss med tålmodighet. Simon ble nemlig satt ut av Nigerias VM-tropp på grunn av en hofteskade.

Neste kamp blir kanskje på Anfield?

Les også: Sergio Ramos svarer på galskapen fra Liverpool