Hjem Fotball Liverpool satser på Stig Inge Bjørnebye for å få deal med Rosenborgspiller
Liverpool satser på Stig Inge Bjørnebye for å få deal med Rosenborgspiller

Liverpool satser på Stig Inge Bjørnebye for å få deal med Rosenborgspiller

oktober 11, 2017

Rosenborg er i en heldig situasjon i Norge, på topp i Eliteserien med klar margin, en sterk og attraktiv spillerstall som vil sikre gode resultater og økonimien i mange år fremover. – Flere og flere klubber sender speiderne sine til Lerkendal. 

Som lyn fra klar himmel

Midtbanespiller Olaus Jair Skarsem fikk en positiv sjokkopplevelse i slutten av september, han våknet om morgenen til mye rabalder fra kamerater som hadde lest i Engelske medier at Liverpool ønsket han.  – Saken kom helt ut av det blå, men det viser seg å være hold i det.

Les saken hos Adressa

Det finnes knapt en fotballspiller som ikke drømmer om å spille i Premier League og Liverpool, men på grunn av oppslaget i engelsk presse har flere meldt seg på i kampen om det unge talentet.

Sportsdirektør i Rosenborg, Stig Inge Bjørnebye hadde som vi vet en suksessfull karriere i forsvaret til Liverpool, nå ryktes det at de ønsker å bruke den kontakten til å sikre en fordel. – Tror ikke det trengs, men det er alltid hyggelig med gode kontakter.

Her leser du The Sun som snakker med Liverpool Manager Jurgen Klopp som mener Skarsem er en playmaker.

Det uvanlige er at du finner ikke Skarsem på Rosenborg sitt førstelag, han spiller for Rosenborg II.  Det blir sikkert Liverpool akademi som er aktuelt i første omgang. Olaus Jair Skarsem regnes som en spiller for fremtiden.

Det er flere som har lagt merke til Rosenborg i engelsk fotball, hovedtrener Kåre Ingebrigtsen og sporstiketør Stig Inge Bjørnebye satte seg selv på kartet ved å signere Nicklas Bendtner og så klare å løfte han opp til å bli en suksess.

 

Skarsem er den en av U19 kampen mot Viking er et godt utstillingsvindu for ham, på tribunen ikke bare Liverpool men også speidere fra Everton, West Ham, Leicester City, Brighton og Sevilla.

 

Les også: