Arne Slot ser mot Liverpool.

Da er det klart for samtaler med potensiell arvtager etter Jürgen Klopp. Denne gangen dreier det seg ikke om Sportings Ruben Amorim eller Brightons Roberto de Zerbi. Ikke et vondt ord om Eredivisie, men det slår ikke akkurat gnister når vi skal prate om Arne Slot.

43-åringen har rykket opp som ny toppkandidat til Liverpool-jobben når Jürgen Klopp snufsende forlater Anfield i sommer. The Guardian meldte Slot er en av toppkandidatene. Selv om Feyenoord påpeker de ikke har pratet med Liverpool, er maskineriet i gang.

LES: Overrasket hvor lite Manchester United tilbød Newcastle for Dan Ashworth

Ifølge den hyperaktive overgangsjournalist Romano er det satt opp tid for ny samtale mellom Slot og Michael Edwards og gjengen, der nederlendere er svært interessert i den ledige jobben på Anfield.

45-åringen har ledet klubber som AZ Alkmaar og SC Cambuur, men det er hos Feyenoord siden 2021 Slot har skaffet seg Liverpools oppmerksomhet. Med Slot ved roret har Feyenoord vunnet Eredivisie og cupen, i 2022 ledet han klubben til Conference League-finalen, men måtte se seg slått av Mourinho og Roma.

Er det bare oss, eller er Liverpool denne gangen på villspor?

F7: Netflix dobler forventningene med 9,3 millioner nye abonnenter