Dan Ashworth

Det virker som om forretningssansen til Sir Jim Ratcliffe allerede gir utslag i hvorfan Manchester United agerer. – Vi vet at Manchester United vil hente inn Dan Ashworth som sportsdirektør og at Newcastle har satt han på «hagetjeneste» i påvente av at klubbene blir enige om en kompensasjon.

Sir Jim Ratcliffe hadde samtaler med Newcastle-direktør Amanda Staveley tidligere denne måneden for å rekruttere sportsdirektør Ashworth. Men de to klubbene er godt fra hverandre i sine verdivurderinger, ifølge The Telegraph.

Manchester United foreslår en kompensasjon på bare 2 millioner pund – tilsvarende gebyret Newcastle betalte for å lokke Ashworth bort fra Brighton for to år siden.

Les: The Guardian: Ny toppkandidat til å lede Liverpool neste sesong

Newcastle vil ha rundt 15 millioner pund pluss ytterligere 5 millioner pund i tillegg for Ashworth, som for tiden er på hagepermisjon etter at han trakk seg fra stillingen i februar.

Det er ikke noe stress fra Manchester United sin side, kan være villige til å betale en litt mer enn 2 millioner pund hvis de får hentet inn 53-åringen før sommeren.

Men det er tydelig de ikke lar seg presse.

Les: Barcelona er for første gang på lenge positive etter å ha snakket med La Liga