(foto: liverpool, twitter)

Klopp skal ønske seg nok en spiller fra Stamford Bridge.

Liverpool har blitt koblet til en overgang for Chelsea-midtbanespilleren Mateo Kovacic.

Ifølge journalisten Graeme Bailey beundrer Liverpool den 28 år gamle kroatiske landslagsspilleren, og de kan prøve seg på ham etter sesongen.

LES: Aston Villa går for Arsenal-spiller

Bailey legger til at Chelsea neppe vil be om et stort honorar for Kovacic, og det gjenstår å se om Liverpool legger inn et konkret bud for 28-åringen på slutten av sesongen.

Kovacic har vært en nøkkelspiller for Chelsea siden han kom til klubben, og han er utvilsomt en av de beste sentrale midtbanespillerne i ligaen. Den kroatiske landslagsspilleren er angivelig også på radaren til Premier League-mesterne Manchester City.

Kroatisk terrier! (foto: kovacic, twitter)

Bailey sa i Talking Transfers Podcast:

«Jeg tror vi bør holde et øye med ham, han er på listen over mange klubber, hvis Chelsea plutselig setter ham på markedet, tror jeg de bare vil ha hans lønn og vil ikke be om et stort, stort beløp. Du kan se Man City eller Liverpool komme inn for ham, de setter pris på ham, han er en kvalitetsfotballspiller, han kjenner Premier League. Hold et øye med Kovacic, han kan være en som går til en ny topp fire akkurat som Jorginho gjorde.

Det er ingen hemmelighet at Liverpool trenger å hente inn flere sentrale midtbanespillere på slutten av sesongen, og Kovacic ville vært et godt kjøp og en perfekt makker til Bellingham, som også er sterkt ønsket på Anfield.

28-åringen passer bra for Jurgen Klopps høye press, han har høy arbeidsmoral og er god teknisk. I tillegg til Kovacic skal Liverpool også ønske seg Chelseas Mason Mount.