Kommer med en bismak. (foto: psg, twitter)

Vi tenker det er noen oppegående PR-mennesker som de siste årene har vært hyrt inn for å sette saudiarabisk fotball (og landet) på det internasjonale kartet. Cristiano Ronaldo følges av internasjonal presse fra uke til uke når han drar på seg klubbdrakta hos sin saudiarabiske klubb. Nå skal neste gigant overbevises om å bli Ronaldos rival på ny arena.

Det er ikke nytt at det jobbes med å overtale Messi om å trekke seg tilbake fra Europa og inn i den saudiarabiske varmen, men ifølge Marca er det på i ferd med å bli konkret.

LES: Liverpool overraskende linket til ny Chelsea-spiller

Med Ronaldo allerede i ligaen og spaltemeter med oppmerksomhet hver eneste uke, skal Lionel Messi inn hos en av motstanderne for å skape en uimotståelig dynamikk. To giganter, to El Clasico-rivaler, to Ballon d’Or-grossister.

Marca hevder Al Hilal står klar til å gi Messi kontrakt som matcher Ronaldos. Ifølge det spanske mediet kan Messi her tjene 220 millioner euro i årslønn i det som blir servert som en ettårsavtale. For å gjøre det mulig må lønnsrammene i den saudiarabiske ligaen endres, noe ligaen ikke overraskende er innstilt på å gjøre.

LES OGSÅ: Southgate henter inn tidligere Premier League-stjerne som assistent