Gareth Bale setter pris på lange dager ute i sola uten å bli svett.

Selv før Gareth Bale la fotballskoene på hylla la vi merke til at han var svært god til å ikke la seg stresse av noe. Han har en tydelig egenskap at han aldri har det travelt. – Nå har han viet seg til Golf, familien og til å slappe skikkelig av.

Det sier litt når en fotballspiller på hans nivå pensjonerer seg i en alder av 33 år. Den rake motsetningen til Zlatan Ibrahimovic med andre ord. – Selv om han er ferdig med å spille fotball, er han ikke ferdig med fotballen.

Les: Det er lett å skjønne hvorfor Juventus må kansellere Paul Pogba sin kontrakt

Wales landslagssjef honcho Robert Page sier han er opptatt av at Gareth Bale skal komme tilbake som landslagstrener.

Siste kamp i en imponerende rekke landskamper for Wales var 0-3 tapet for England i VM i Qatar i fjor. Totalt spilte han 111 landskamper for Wales sitt seniorlag.

Bale imponerte i sin PGA Tour debut i februar, (med et handicap på to). Kommentatorer var forbløffet over hans nivå de lot seg spesielt imponere av et flott chip-skudd på det andre hullet på Pebble Beach.

Page forteller at Bale ikke er ferdig med fotball: «Vi vil møtes og ha diskusjoner, han er fortsatt interessert. Det har vært en stor avgjørelse for ham å ta. Han ønsker fortsatt å være involvert uansett hvilken kapasitet det er. Så lenge jeg er her vil jeg gjerne at Gareth skal være en del av det.»

«Vi setter pris på verdien hans og det han kan tilby. Det er rart, Gareth var en utrolig tjener og spiller, og han vil bli savnet.»

«Når du har noen av Bales statur og hva han har gjort for Wales og innvirkningen han kan ha – til og med å ha ham i garderoben rundt spillerne – så må jeg dra nytte av det.»

Les: Thomas Tuchel har meldt seg på spanskkurs for nybegynnere

Landslagssjefen er overbevist om at det skjer, men vet også det vil ta litt tid:

«Vi lar ham få litt tid med familien,»

«Når tiden er inne, vil vi ha en samtale om hvordan vi holder ham involvert og hvilken kapasitet vi holder ham involvert i.»

Gareth Bale skal i følge BBC ha meldt seg på et trenerkurs uten å spesifisere hvilket eller når.