(foto: liverpool, twitter)

Chelsea skal ut å handle i sommer og har allerede følere ut på Liverpools stjernespiss Mohamed Salah. Planene til Tuchel og de nye eieren kan gjøre at de vil kvitte seg med spillere som ikke har slått helt an på Stamford Bridge.

Liverpool er overraskende blitt nevnt som en seriøs mulighet for Chelsea-stjernen Christian Pulisic. Jurgen Klopp ser etter en direkte erstatter for Sadio Mane som er linket til Bayern München.

Chelsea-spissen Christian Pulisic skal være misfornøyd med spilletiden på Stamford Bridge, dermed kan amerikaneren ønske seg til Merseyside, om sjansen byr seg.

SISTE: Liverpool vurderer utrolig byttehandel med Bayern München

Med Sadio Mane klar til å slutte seg til Bayern München, og Mo Salahs langsiktige fremtid alt annet enn sikker, er Liverpool på jakt etter en rask kantspiller som kan passe inn Klopps system.

Chelsea-stjernen Christian Pulisic vil spille mer!

Pulisic og Klopp kjenner hverandre fra før. Mens 23-åringen faktisk aldri spilte for tyskeren, var de sammen i tre måneder i Dortmund før Klopps avgang i mai 2015.

Pengesluk: United betaler Pogba for å dra!

Før han dro til Stamford Bridge for 58 millioner pund i 2019, ble Pulisic tilbudt sjansen å spille forr Klopp i Liverpool, men han avviste tilbud på grunn av mangel på forsikringer om førstelagsspill.

Selv om det fortsatt ikke er noen garanti for at Pulisic ville gå inn i Liverpools første XI, ville det å spille i et mer direkte, aggressivt oppsett passe ham langt bedre enn å spille som vingback – slik Tuchel har gjort noen ganger – og med fem bytter tillatt i Premier League fra neste sesong vil det være mange sjanser til å få spilletid i rotasjon med Salah, Luis Diaz og Diogo Jota.