(foto: real, twitter)

Den tyske ballmagikeren Mesut Özil som på mange måter minner om vår pensjonerte fotballbohem Erik «Myggen» Mykland (og min favoritt ingeniør Enzo Ferrari) var så uklok i å rette forsiktig kritikk mot sin manager i Fenerbahce İsmail Kartal. – Den tyrkiske storklubben fra Istanbul blir nå neste stopp for en av Real Madrid sine legender brasilianske Marcelo.

Marcelo forventes å gå til Fenerbahce

15 år og 25 titler ble Marcelos resultat i Real Madrid. I juni i fjor går kontrakten hans ut og det er offisielt at han forlater klubben. Champions League-finalen, som endte med seier, ble hans siste kamp i Real-trøya.

LES: Har bestemt seg for å rappe Tchouameni foran snuten på Real Madrid

Tyrkiske Fanatik melder nå at han er på vei til Fenerbahce. Olympic Marseille skal også ha vist interesse, men skal ha blitt avvist. – Nå forhandles det eksklusivt med den tyrkiske klubben, hvor det rapporteres at det bare er detaljer igjen før også Marcelo kommer inn under pisken til «Arap İsmail».

Mesut Özil har etter å ha luftet sine betraktninger i det offentlige rom blitt ekskludert fra A-troppen. – Det har ført til et naturlig ønske om å dra videre til en klubb som faktisk vil la han spille. For noen dager siden ble det bekreftet at han ikke drar noen steder samtidig som det er usikkert på om han blir meldt opp i troppen fra høsten av. – Et ekte karriere mord med andre ord.

LES: Salah kan forlate Liverpool allerede i sommer!

Marcelo Vieira er 34 år gammel og gjør som så mange andre som får spørsmål om hvor lenge han skal holde på som spiller. – Peker på 40 år gamle Zlatan Ibrahimovic