Gutten med utkjøpsklausulene.

Det er slutt på tiden der Erling Haaland hamret løs i Bundesliga og Champions League, for så å løpe rådvill og målløs rundt i den norske landslagsdrakta. I torsdagens råsterke 0-1 seier mot Serbia ble gutten med Rolex’ene matchvinner. I Belgia forbereder Premier Leagues beste spiller seg for kampen mot Nederland, og har samtidig store forventninger til Citys nye nr. 9.

Når du bilr kåret til Premier Leagues beste spiller 2021/22-sesongen med tittel, 15 scoringer og 8 assists, da har du en du en solid posisjon i verdens tøffeste liga. Det varmer derfor et norsk hjerte å høre belgierens forventninger til Haaland, samtidig som at det er liten tvil om at høydelista er lagt på 2,40 meter.

LES: Bekreftet: Steven Gerrard har på plass neste viktige Villa-brikke

-Erling Haaland er en topp angrepsspiller. Denne signeringen bør hjelpe oss til å vokse som lag. Alle forventer mye. Vi har alltid lett etter en nr. 9. Jeg tror det blir godt å ha en angrepsspiller som kanskje scorer mellom 20 og 25 mål per sesong.

Alle forventer mye. Vi har lett etter en nr. 9. 20-25 mål per sesong.

Vi skjønner de Bruynes entusiasme. Med et City-lag som har flust av avsluttere, vil scoringene til Haaland «komme på toppen».

(fra bbc)

Da Jack Grealish ble hentet til Etihad Stadium for milliarden, og leverte 3 Premier League-scoringer på 26 kamper (totalt 6 scoringer og 4 assists i alle konkurranser), fikk Guardiola det gjentagende spørsmålet: Er Grealish en skuffelse?. Selv om City-manageren garantert skulle ønske seg høyere produksjon fra den tidligere Villa-kapteinen, var svaret har veien: «Vi har ikke hentet Grealish for scoringene».

Etter å ha hørt Kevin de Bruynes forventninger til Haaland, er det ikke tvil om hva 21-åringens oppgaver blir på Etihad. Vi kan knapt vente til sesongstart.

LES: Etter 15 år og 25 titler velger Marcelo klubben som har torpedert karrieren til Özil