(foto: arsenal, twitter)

Arsenal må glemme Champions League-skuffelsen sin ettersom et travelt overgangsvindu i sommer venter, med Alexandre Lacazette som sannsynligvis vil forlate klubben, med en retur til Lyon på trappene.

Arteta og teknisk direktør Edu jobber allerede hardt for å legge til Arsenals alternativer på overgangsmarkedet.

SISE: Liverpool interessert i Chelsea-spiss!

Arsenal vet at de må forsterke stallen denne sommeren om de skal klare å henge med i toppen av Premier League neste sesong. London-klubben har satt Gabriel Jesus på toppen av sommerens handleliste. Siden angrepsrekka forventes å bli enda tynnere med Lacazette på vei ut.

SISTE: Liverpool vurderer utrolig byttehandel med Bayern München

Garbiel Jesus er ventet å forlate Manchester City etter at Haaland kom til klubben, og Arsenal er veldig interessert i brasilianeren. Men Arteta får hard konkurranse fra Juventus om spissen.

Gabriel Jesus

Arteta er også på utkikk etter en midtbanespiller, og Arsenal overbevist om at de kan fullføre en avtale for Youri Tielemans. Leicester-stjernen har ett år igjen av sin nåværende kontrakt og Foxes vil vurdere å selge denne sommeren i stedet for å miste belgieren for ingenting. Manchester United også interessert i 25-åringen.

Det antas at Tielemans fortsatt ønsker en overgang til Arsenal til tross for at de går glipp av Champions League Nord-londonerne vil sannsynligvis tilby rundt 25 millioner pund i håp om å forsegle en avtale for den godt etablerte Premier League-spilleren.