Gordon presser seg forbi på kanten. (foto: Newcastle, twitter)

Selv om Liverpool ikke har annonsert det enda er dete rimelig klart at Feyenoord manager Arne Slot som kommer til å erstatte Jürgen Klopp på Anfield.

Det jobbes intenst med å avklare fremtiden til både Virgil van Dijk og Mohamed Salah som begge har kontrakter som går ut neste sommer.

Les: Får kastet ny kontrakt etter seg da han skrev klubbhistorie i Premier League

Daily Star melder at Anthony Gordon som nå spiller for Newcastle overraskende lagt til Liverpools ønskeliste.

Gordon var en del av Evertons akademi fra han var 11 år gammel – etter å ha blitt løslatt av Liverpool – og har siden blitt en av deres mest suksessrike hjemmelagde spillere i deres historie. Everton solgte Gordon til Newcastle for 45 millioner pund i januar 2023. 23-åringens verdi har bare hadde steget under oppholdet på Tyneside.

Den engelske landslagsspilleren har bidratt med 10 mål og 10 assists fra 34 kamper i Premier League i løpet av 2023-2024, og satte seg i kamp for en innkalling til EM 2024.

Ifølge rapporten står Gordon høyt på Liverpools kortliste over potensielle signeringer før 2024-2025, spesielt hvis de har penger å bruke på et Salah-salg. Videre er Newcastle kjent for å være i en posisjon der de må foreta et stort salg hvis de ønsker å fortsette med sin egen overgangsstrategi.

Newcastle vil angivelig bare være villig til å snakke med Liverpool hvis de vil møte et krav som ligger i området rundt 100 millioner pund.

Les på Engelske klubber: Kaptein Martin Ødegaard leder Arsenal-spillerne til vill klubbrekord