Går hver sin vei. (foto: wilson, twitter)

Ifølge Goal fikk Liverpool et tilbud fra Swansea tidligere denne uken som ikke nådde opp til forventningen om leieinntekter. På siste dag av det nasjonale overgangsvinduet har valget falt på en annen klubb i Wales.

Det blir Cardiff på den walisiske landslagsspilleren, hevdes det fra Goal. For Swansea blir dette en gedigen nedtur å se 23-åringen rase rundt i drakten til rivalen.

Les: Rio Ferdinand: Det er bare én ting å gjøre med Maguire

Tilsvarende nedtur blir det for Norwich, Blackburn, Nottingham Forrest og Derby, som alle taper kampen om Liverpool-spilleren.

Ifølge Goal jobbet Liverpool opprinnelig med en permanent overgang for Wilson, men da kun et puslete bud fra Burnley kom på bordet, ble planen endret. Wilson var desperat etter spilletid, og den permanente overgangen for vingen ble dyttet til neste sommer.

Dermed har Wilson én sesong på seg å overbevise en klubb om at han er verdt Liverpools forventninger om rundt 20 millioner pund.

Les på F7: Endelig grønt lys for The Whale

Vingen har de to siste sesongene vært aktiv på leieopphold hos Derby og Bournemouth. Status: 18 scoringer på 50 kamper i Derby-drakt, 7 scoringer på 35 kamper for Bournemouth. Nå skal det jages for Cardiff. Wilson vet han trenger å gjøre seg fortjent til prislappen på 250 millioner kroner får i sikre veien videre.

Vi heier på waliseren!

Les: Bekreftet: West Bromwich har signert med toppscorer