Klopp og Melo før det smalt i låret. (foto: liverpool)

På Deadline Day ble Arthur Melo hentet på utleie fra Juventus som en nødløsning for Jürgen Klopp. Liverpool-manageren skjønte hvor det kunne bære med nok av skader på midtbanen i løpet av de første Premier League-rundene, den brasilianske midtbanespilleren skulle gi de manageren litt færre bekymringer.

Liverpool forhandlet seg til en kjøpsopsjon hvis den tidligere Barcelona-spilleren viste seg å være av Liverpool-materiale. Så kom skadene på spilleren – som ble hentet inn på grunn av den prekære skadesituasjonen. Nå skal ikke Arthur få skylda, men allerede etter litt over to måneder hevder den hyperaktive overgangsjournalisten Romano at Liverpool har sett nok.

LES: Skal stanse Manchester United på overgangsmarkedet

-Det var en kjøpsopsjon, ikke kjøpsplikt. Opsjonen er på rundt 37.5 millioner pund, men hovedproblemet med Arthur er skader. Han har hatt altfor mange skader. Det ble en overraskelse for Liverpool som signerte ham på Deadline Day på grunn av skadene på midtbanen, begynner Romano på youtube-kanalen sin.

Så langt har Melo vært i aksjon på U21-laget til Liverpool i to kamper, for Klopp har det begrenset seg til 13 minutter mot Napoli – der Liverpool tapte 4-1.

-Kjøpsopsjoen for Artur Melo vil ikke bli utløst av Liverpool, kommer det fra Romano.

LES OGSÅ: Spansk media: Forventer hevn fra Bayern München

Liverpool har bestemt seg.