Takker alle for innsatsen. (foto: Arsenal)

Vi ser det hver gang de store klubbene skifter trenere. Ny trener har ønskeliste med «sine» spillere. Erik ten Hag presset på da han signerte for Manchester United i 2022, men har senere fått kritikk for deler av denne «kampanjen». 1. juni er Arne Slot på plass hos Liverpool, nå meldes det at Klopp-erstatteren har begynt å peke på sine favoritter.

Hos Liverpool er det et keeperskifte på gang, der «verdens beste andrekeeper» Caoimhin Kelleher er varslet på vei ut for å finne førstekeeperposisjon, ifølge De Telegraaf står Feyenoords førstekeeper på ønskelista hos Liverpool.

LES: Sjefsspeider Paulo Xavier insisterer Arsenal må sikre seg Manchester City talent

Justin Bijiow er Feyenoord-gutt og og jobbet seg inn på førstelaget i 2017. 26-åringen står nå med 143 kamper i Feyenoord-drakta og har vært Arne Slots udiskutable førstevalg.

Selv om Slot kan ta en telefon og sikkert overbevise Bijlow om å pakke koffertene, møter Liverpool kamp om den nederlandske keeperen. I London er Aaron Ramsdale, motvillig andrekeeperer hos Arsenal, på vei bort. Ifølge De Telegraaf jakter Arsenal også Bijlows signatur.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-klubb i forhandlinger med en av toppkandidatene til Manchester United-jobben

Med Arsenals nye posisjon i Premier League er ingenting avgjort.