Ruben Neves

Allerede har Manchester City bestemt seg for at 100 millioner pund er for mye for Wolverhampton Wanderers midtbanespiller Ruben Neves. – Etter at klubben kom med en pressemelding som bekreftet prisen har også Liverpool funnet ut det er i overkant dyrt. – Både Manchester City og Liverpool har det ikke travelt med å «gjøre noe» med midtbanen.  

Den 22 år gamle portugisiske landslagsspilleren har pr i dag bare en seriøs beiler igjen i Premier League og det er Manchester United, manager Ole Gunnar Solskjær har ikke samme sterke midtbane som det Jürgen Klopp eller Pep Guardiola har.

Les: «Suksess har hjulpet meg med jenter, de sender meg nakenbilder»

Plutselig ble det uinteressant 

«Superagent» Jorge Mendes har pushet for salg lenge, og i vinter var det Juventus som han prøvde å overtale. – Denne gangen har Mendes trolig inspirert sin samarbeids-klubb Wolverhampton til å ta i litt for mye.

Liverpool har allerede en knallsterk midtbanen med Gini Wijnaldum, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita og James Milner som alle spiller regelmessig denne sesongen.

Jurgen Klopp har også brukt Adam Lallana og Xherdan Shaqiri i sentrale midtbanespill og har Alex Oxlade-Chamberlain som er tilbake etter skade. – De har også Marko Grujic på bøkene som har vært i god form på lån på Hertha Berlin.

Les på Popidol: Glem Maradona – vi husker Ryan Giggs´ solotur bedre!

Sentral midtbane er ikke en posisjon med et presserende behov for Klopp i sommer. – Det skal kun være et røverkjøp som kan friste dem til å fylle på med en ny spiller i den posisjonen.

Ruben Neves har hatt en anstendig sesong for Wolves, men han har ikke satt Premier League i brann. Han har tre mål og to assists og en gjennomsnittlig vurdering på 6,85 per kamp på Whoscored.

Han vil være et fint tillegg til Liverpool-laget, men det er utenkelig at Klopp blåser minst halvparten av sitt overføringsbudsjett på en spiller som ikke har en større innvirkning.