Michael Edwards har teft som få andre i Premier League når det gjelder å identifisere "perfekte" Liverpool-spillere. Spørsmålet nå er om Nunez er den perfekte.

Forrige sommer tikket meldinger inn fra Italia om at Juventus-vingen Federico Chiesa var misfornøyd med situasjonen hos Juventus. Liverpool var en av klubbene som fulgte nøye med på sitasjonen. EM-helten fra 2020 bl satt ut med lei skade i 2021/22-sesongen, men jobbet seg gjennom og tilbake forrige sesong. Det endte likevel med at Chiesa ble i Torino. Nå har situasjonen spisset seg.

Ifølge Tuttosport er 26-åringen lite tent på å signere forlengelse med Juventus på kontrakten som løper ut i 2025. Dette betyr at Serie A-klubben tvinges til å legge Chiesa ut for salg i sommer for å sikre seg salgsinntekt.

LES: Solskjærs tidligere assistent rykker opp som svært aktuell til å lede Manchester United

Chiesa har vist god form denne sesongen, så langt i sesongen har det blitt 8 scoringer på 29 kamper, nå linkes italieneren igjen til Liverpool, med Newcastle på hjul.

Da får vi se om en Chiesa-signering passer inn i Michael Edwards og den nye Liverpool-ledelsens planer for post Klopp-tiden.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho