Sorry, Salah, dette må du tåle. (foto: shaw, twitter)

Vi unner Liverpool Premier League-trofeet. Hvis noen på balløya mener at Liverpool ikke har vært totalt suveren denne sesongen, bør personen plasseres i samme kategori som Donald Trump med sin egenproduserte versjon av sannheten. Men så kom viruset og setter det meste på hodet i verden – og Premier League.

Det var flere sterke stemmer som allerede ett én uke med stans i kampprogrammet mente at sesongen måtte kanselleres uten vinnere og tapere.

Les: Ledet klubb til kvartfinale i Champions League – får nå sparken før første kamp

Nå sender United-spilleren Luke Shaw sin stemme i samme retning. Det er selvfølgelig ikke Shaw som bestemmer, men når det kommer fra erkerivalen på Old Trafford, blir dette å regne som en spiss finger i Liverpool-øyet.

-Hvis vi ikke kan gjennomføre sesongen må den kanselleres. Skrot den og start på nytt, sier Shaw ifølge Goal.

Reaksjonen til Shaw kom etter at Premier League utsatte sesongen på ubestemt tid.

Les på Popidol: Ferrán Torres glipper for Liverpool

Og skulle de ni resterende runden bli spilt for tomme tribuner, blir det uansett feil for Shaw.

-Supporterne er så utrolig viktige. Du skjønner det til og med mer nå. Jeg mener sport er for supporterne. Hvis du ikke har dem eller kan spille foran supporterne, føler det ikke riktig, avslutter 24-åringen.

Vi følger resonnementet dit, Shaw, men å ta fra Liverpool trofeet de har ventet på i tretti år og har fortjent det mer enn noen annen klubb tidligere, det blir sportslig hjerterått.

Vi tipper det kom noen gloser fra Liverpool etter Shaws meningsytring.

Les: Vi gleder oss til å se mer av Dwight Yorke og Andy Cole hos United