Representerer en ny storhetstid for Real Madrid? (foto: dortmund, twitter)

Den tyske storklubben gjør det ikke lett for seg selv når de snart blir nødt til å finne en erstatter for deres største stjerne Jadon Sancho. – De eller fleste er overbevist om at den ekstremt populære engelske midtbanespilleren vender tilbake til engelsk fotball, men ikke til gamleklubben Manchester City, men til deres byrival Manchester United.

Det går også rykter om en Real Madrid overgang, men de skal ha «gått videre» og ser mer på Jadon Sancho sin norske lagkamerat Erling Braut Haaland.

Tyske Spox, skriver at Borussia Dortmund tatt kontakt med Valencia-talentet Ferran Torres i sommer, men de er ikke alene i å tenke den tanken. – Spesielt etter Torres selv for ikke så mange dager siden gjorde det klart han ikke tenker å forlenge sin eksisterende avtale som går ut om litt over et år.

Les på Popidol: Ferrán Torres glipper for Liverpool

Skal Valencia cashe ut på Ferrán Torres, må de gjøre det i sommer, spiller de kortene sine riktig kan de virkelig se frem til en god innsprøyting av cash. Den tyske Bundesligaklubben må konkurrere med i det minste Juventus og Liverpool.

Les: Dortmund forklarer spillereglene for Jadon Sancho-overgang