Er det sant, skal du også bli igjen. (foto: mbappe, twitter)

For den franske storavisen vil det vært en tragedie å miste PSGs to største stjerner. Nå hevder L´Equipe (sikkert lettet) at det går mot en status quo.

Barcelona har mobilisert seg for å hente Neymar, Real Madrid har siktet seg inn på Kylian Mbappé. Ifølge den franske avisen kommer begge til å spille for PSG i 2020-21-sesongen. Det er det enorme presset på Barcelona og Real som vil påvirke overgangsbudsjettene.

Les: Liverpool får en spiss finger i øyet fra United-spiller

Begge spillerne har i tillegg kontrakt med PSG til 2022. Vi tenker L´Equipe også har fått uttalelser fra Ligue 1-klubben som peker i denne retningen.

Ifølge L´Equipe vil dette få Barcelona til dreie seg mot Lautaro Martinez, mens Real Madrid må smøre seg med tålmodighet og heller prioritere å forsterke midtbanen med en Paul Pogba, Donny van de Beek eller Fabian Ruiz.

Vi regner med at påstanden om at de begge forblir i Paris også er påvirket av litt ønsketenkning, men et kikk på nyhetsbildet rundt om i Europa taler mye for at ingen uansett tør svi av noen milliarder kroner for en spiller, mens supporterne deres gjennomgår den største krisen siden andre verdenskrig.

Les: Ledet klubb til kvartfinale i Champions League – får nå sparken før første kamp