(c) Bilde Juventus FC: Matthijs de Ligt

En stund nå har det versert rykter om at Juventus gigantkjøp fra sist sommer nederlandske Matthijs de Ligt ikke er fornøyd med tingenes tilstand under manager Maurizio Sarri.

Manchester United var på ballen etter den nå 20 år gamle tidligere Ajax-stopperen i fjor sommer, men kom ikke helt i mål. – De prøver helt sikkert igjen denne sommeren også.

Les: Alle piler peker mot Real Madrid

Real Madrid har et klart behov å styrke forsvaret nå som deres forsvarskjempe 34 år gamle Sergio Ramos nærmer seg slutten av sin karrière. – For å være helt ærlig trenger de å gjøre med alle deler av laget også.

I dag skriver den spanske avisen ABC at den nederlandske stopperen vil være perfekt for Real Madrid og at de har satt han høyt opp på sine liste.

Les: Bekreftet: Mourinho har sjekket ut spiller hos Steven Gerrard

Gjør alt for å hindre en bytteavtale

Agent Mino Raiola representerer både Paul Pogba og Matthijs de Ligt, Juventus kunne godt tenkt seg en bytteavtale som gjør at de får den franske superstjernen tilbake fra Manchester United, men da blir det mindre penger på agenten, som jobber knallhardt for å få til en deal med Real Madrid.

Det har blitt 27 kamper så langt for Juventus så langt. – Avtalen med ‘The Old Lady’ er langsiktig frem til sommeren 2024.