Satse alt på en fotballhest? (foto: united, twitter)

Angel Gomes har skjønt at han er i en god forhandlingsposisjon. Kontrakten med United løper ut 30. juni med «friheten» dette gir som free agent, samtidig som Solskjær er spesielt ivrig etter å ha med seg 19-åringen videre.

Da Tahith Chong var i ferd med å slippes til enten Juventus eller Inter Milan på free transfer denne sommeren, kom tilbudet fra United som førte til forlengelse. Ifølge ESPN er Gomes nå neste på listen over «må ha med videre spillere».

Les: L´Equipe vet hva som skjer med Mbappé og Neymar

ESPN hevder forhandlingene nå pågår med den engelske U-landslagsspilleren, og kilder nær prosessen mener United har sterk tro på at det ender med forlengelse.

Gomes har vært på banen i seks a-lagskamper denne sesongen, og skal ifølge ESPN ha fått forsikringer av Solskjær om at han nå har muligheten til å etablere seg som fast i seniortroppen.

Les på Popidol: Ferrán Torres glipper for Liverpool

Chelsea og toppklubber ute i Europa venter på utfallet av forhandlingene, og kunne mer enn gjerne tenkt seg spilleren som debuterte på førstelaget til United som 16 åring.

Når du legger til at midtbanespilleren var del av Englands U-17 lag som vant VM i 2017 og ble kåret til Uniteds young player of the year 2017, skjønner man at United kommer til å strekke seg langt for å legge forholdene til rette for Gomes.

En viktig signatur for Prosjekt Solskjær.

Les: Liverpool får en spiss finger i øyet fra United-spiller

.