Jesse Lingard

Det er mange fans som mener at Jesse Lingard som har vært i Manchester United siden han var en liten gutt har fått alt for mange sjanser for å bevise han har noe i førsteleveren å gjøre. – Skal vi tro Daily Mail ønsker han ikke å forlate Old Trafford.

Arsenal har sett potensiale i 27 åringen og deres nesten nye manager Mikel Arteta mener Lingard passer perfekt inn i hans visjon for laget fremover.

Les: Det brygger opp til kamp om Jesse Lingard

Avisen skriver at istedenfor å forholdsvis lett være en del av Arsenal sin satsing skal Lindgard avslått den muligheten for å isteden kjempe seg tilbake i starteleveren til Ole Gunnar Solskjær.

Lingard var som kjent ikke noe førstevalg i United før Premier League stoppet opp som følge av koronakrisen. – Men det har ikke manglet på godvilje fra den norske manageren. Ole Gunnar Solskjær er kjent for å honorere lojalitet, noe han selv var gjennom hele sin karrière.

Formen til Jesse Lingard fikk en alvorlig knekk etter at hans mor ble alvorlig syk og han måtte ta seg av sine yngre søsken. – Nå skal han ha fått livet sitt i vater igjen og mener selv at fokuset og gleden med å spille tilbake.

27-åringen har ett år igjen av sin nåværende avtale med Manchester United.

Les: Vi gleder oss til å se mer av Dwight Yorke og Andy Cole hos United