Ekspertene har rett i at Jude Bellingham løfter sine lagkamerater

Liverpool har tid til å vente på Dortmund-superstjernen Jude Bellingham etter at Mohamed Salah forlenget og at nyinnkjøpte Darwin Núñez startet å levere mål umiddelbart etter Benfica fikk inn nesten en milliard på konto.

Manager Jürgen Klopp er svært fornøyd, men ikke like tålmodig. – Han ønsker så fort som mulig å få 19 år gamle Bellingham til Anfield slik at han kan begynne å jobbe med midtbanespillerens enorme talent.

Sky Sports melder Liverpool er interessert i å signere Dortmund-superstjernen Jude Bellingham, og det ser ut til å være en god sjanse for at han forlater det tyske laget neste sommer. Spekulasjonene rundt Bellinghams fremtid har vært gripende i hele overgangsvinduet, med Liverpool sannsynligvis den mest involverte klubben.

Les: Barcelona president Joan Laporta forsetter å komme med hint han er bedt om å slutte med

Men det ser ikke ut til at noen bevegelse vil skje dette overgangsvinduet, da Dortmund er nølende med å la to superstjerner gå på så kort tid, Haaland har allerede landet i Manchester City og klubbkassa er allerede stappfull.

«Liverpool utforsket muligheten i midten av juni for å signere Jude Bellingham.»

«Det var ikke engang en forhandling fordi Borussia Dortmund umiddelbart forklarte at Jude ikke er til salgs denne sommeren.»

– Liverpool er absolutt veldig interessert, men vil ikke være alene i et løp som vil inkludere toppklubber fra Spania og England også.

Med Milner, Henderson og Thiago alle allerede i 30-årene, og Fabinho og Oxlade-Chamberlain vil bli med dem neste år, er Liverpools behov for en gjenoppbygging på midtbanen unektelig tydelig.

Fortsatt en tenåring, ville Bellingham passe perfekt, og i motsetning til de fleste spillere på hans alder, mangler han ikke erfaring på toppnivå. Han har allerede spilt 92 kamper for Borussia Dortmunds førstelag og 15 for England på seniornivå.

I tillegg pensjonerte Birmingham City skjorten han mens han var 17 år gammel etter at overgangen til Tyskland ble bekreftet, noe som ytterligere understreket midtbanespillerens kvalitet.

Signeringen av Bellingham neste sommer vil utvilsomt koste Liverpool en god del cash. – Vi tipper godt over en milliard.

Les: Diego Costa er tilbake!