Muligheten Arteta ikke kan la gå fra seg? (foto: arsenal, twitter)

Etter 4-0 seieren over Chelsea og en skikkelig frustrert Thomas Tuchel, gikk Mikel Arteta ut og ba supporterne roe seg, det dreier seg fortsatt bare om testkamper. Samtidig holdt manageren ikke tilbake på at klubben har tatt noen store steg i sommer fra forrige sesong som endte på den seige 5. plassen i Premier League. Nå jobbes det for å hente inn en nederlandsk landslagsspiller.

Sommerens store forsterkning, Gabriel Jesus, spiller som han aldri har vært utenfor Emirates, ifølge Voetbal International har Arsenal fremskyndet prosessen med å hente inn en ny ving.

LES: Diego Costa er tilbake!

Cody Gakpo står med solide 27 scoringer og 27 assists på 92 Eredivisie-kamper i PSV-drakta, forrige sesong kom det store gjennombruddet med 21 scoringer på totalt 46 kamper.

(fra transfermarkt)

Iflølge Voetball International har Arsenal fulgt spilleren gjennom en lengre periode (sammen med Liverpool, City, Chelsea, Leeds og flere andre Premier League-klubber!), nå skal det handles.

Det nederlandske mediet hevder London-klubben har tatt kontakt med PSV-ledelsen for å sette i gang forhandlinger om en Gakpo-overgang. PSV har ingen planer om å selge 23-åringen i sommer, noe som betyr at Arsenal-forhandlerne bør være lastet med nok euros for å kunne overtale om handel i sommer.

LES: Bayern München har funnet sin neste Lewandowski: «En dag skal han score 40 mål i sesongen»

Resultatmessig har hvertfall Arsenal vist de blir en klubb å regne med fremover for en fremadstormende nederlandsk spiller.