Lionel Messi og hans favorittball

Barcelona-legende og Inter Miami-stjerne Lionel Messi kommer sannsynligvis tilbake til Camp Nou i løpet av de neste to årene.

Messi, som kom til Inter Miami i stedet for Barcelona denne sommeren, vil sannsynligvis dra tilbake til den katalanske hovedstaden for å ta farvel med sine mest lidenskapelige fans. – Noe deleier Jorge Mas har bekreftet.

Les: Nederlandsk landslagsstjerne har igjen havnet på Jürgen Klopp sin ønskeliste

Mas har fortalt Club del Deportista at det var stor konkurranse om signaturen hans.

«Å være den beste spilleren i verden var det åpenbart mye konkurranse, mye. Ikke bare med fornyelsen som PSG ønsket, den mulige returen til Barcelona og tilbudene fra Saudi-Arabia. Ærlig talt, det var veldig intense måneder, jeg hadde flere møter mellom Rosario, Barcelona, ​​Madrid, Paris, Miami, Doha …»

«Så jeg operasjonen i fare? Helt sikkert. Det var mye press. Messis avgang fra Barcelona var ikke i hans smak, han kunne ikke si farvel til klubben sin, som ønsket ham velkommen som barn, og jeg tror omstendighetene ikke var det Lionel ønsket.

Inter Miami hadde fordelen at tilbudet hadde blitt jobbet med de siste fire årene.

«Sønnen din vil få muligheten til å skape en ny arv fordi han vil være i stand til å endre en idrett i et land, og det blir sjelden gitt til en idrettsutøver. Jeg opprettholdt kommunikasjonen med Jorge [Messi] konstant. Det tok fire og et halvt år å overbevise Lionel og få ham til å bestemme seg sammen med familien. Jeg mistet aldri troen. Jeg var overbevist om at Lionel Messi kom til å komme, jeg så at det var en stor mulighet etter VM, og i januar eller februar for å lande noe.

Mas har imidlertid forpliktet seg til at Messi skal reise hjem til Barcelona på et tidspunkt i løpet av de neste to årene.

«Jeg ga ham min forpliktelse om at jeg vil gjøre alt mulig i de kommende årene slik at han har muligheten til å si farvel til fansen i Barcelona,» og la til at «Inter Miami vil la han gå eller vi vil ha en slags kamp.»

En av de store tragediene er at Messi ikke bare forlot Barcelona og spilte på et tomt Camp Nou, men heller ikke var klar over at det var hans siste kamp, med Barcelona-president Joan Laporta som lovet at han ville forbli på Blaugrana. Med mindre Messi kommer tilbake til europeisk fotball, kan det være Messis siste sjanse til å spille på Camp Nou.

Les: Louis van Gaal er tilbake: – Jeg vil hjelpe