Lionel Messi

Lionel Messis kontrakt med Barcelona utløp tidligere i sommer. Det har tidligere ryktes om at den argentinske superstjernen har holdt på å forlenge kontrakten, men tidligere torsdag kom det informasjon fra flere hold om at 34-åringens kontraktsforhandlinger med Barça har nådd en blindvei.

Nå bekrefter Barcelona at Messi ikke vil fortsette i klubben.

Les: Manchester United jekker opp prisen – fordi de kan!

La Liga rikket ikke en millimeter i sitt krav om at Barcelona må følge de økonomiske spillereglene. Lionel Messi ble for dyr. – Eller som det heter på det offisielle språket: Kontrakten ble ikke undertegnet grunnet «økonomiske og strukturelle hindringer».

«Selv om klubben og spilleren har kommet til enighet og hadde en klar intensjon om å signere en ny kontrakt i dag, kan dette ikke skje på grunn av økonomiske og strukturelle hindringer,»

«Møtt med denne situasjonen, vil ikke Lionel Messi fortsette i FC Barcelona. Begge parter er svært lei seg for at ønskene ikke kunne møtes»

Lionel Messi kom til Katalonia som 13-åring, rett fra Argentina og Newell’s Old Boys. – Messi har spilt for Barcelona gjennom sin A-lagskarriere, hvor han siden 2004 har scoret 672 mål og 305 assist på 778 kamper for klubben. Mens han var i Barcelona, ​​har Messi også vunnet Ballon d’Or, prisen for verdens beste fotballspiller, seks ganger – det mest i fotballhistorien.

Les: Marca: Torsdagens forhandlinger med Messi gikk rett vest