Blir retning Bundesliga med ny trener på plass?

Onsdag solgte Southampton sin store angrepsstjerne Danny Ings til Aston Villa, og siden den gang har manager Ralph Hasenhüttl sagt at de ‘fikk mye penger’ fra salget, og at pengene skal brukes på to erstatninger.

Alexander Sørloth som kjemper om plassen hos Bundesligaklubben RB Leipzig er ønsket tilbake i Tyrkia hvor han ble toppscorer for Trabzonspor før overgangen til Tyskland.

Les: I baksetet på denne bilen sitter Jack Grealish

The Athletic skriver at 25 åringen er svært aktuelt som erstatter for Ings, de følger også Chelsea spiss Tammy Abraham og Blackburn -spissen Adam Armstrong. Armstrong scoret 29 mål på 43 kamper for Blackburn forrige sesong.

Southampton manager Ralph Hasenhüttl har sagt han vil bruke tid for å finne en som passer inn i laget og har den rette holdningen. – En eventuell overgang Alexander Sørloth vil ikke skje før manageren er overbevist om alle aspekter, ikke bare hva som skjer på banen.

Selv om Alexander Sørloth sin tid i Crystal Palace var alt annet en god og oppholdet i Tyrkia best kan beskrives som fantastisk frister Premier League mye mer enn Süper Lig.

Les: Svært spennende ving har startet samtaler med Leeds, ber Sevilla vente