Liten tvil om hvem som er tøffest!

Etter min favoritt filmstjerne Liam Neeson sin uttalelse om Conor McGregor i et intervju med Men’s Health måtte jeg slå opp på Wikepedia for å finne ut av en leprechoun var.

De skriver: «En leprechaun er en menneskelignende skapning fra irsk folklore. I fortellinger og sagn blir leprechauner gjerne beskrevet som et slags underjordisk huldrefolk, i slekt med tusser og nisser, bare rundt 75 cm høye og iført grønne, gammeldagse klær. Leprechauner blir gjerne framstilt som menn, men kan også være kvinner».

De små grønne skapningene er også kjent for å være søkkrike, ha magiske evner og lure til seg penger fra folk, litt som MMA og «pay-per-view».

Les: Ford returnerer til Formel 1 med Checo Pérezs Red Bull Racing

Liam Neeson som er en av de mest berømte menneskene fra Irland er ikke imponert over Conor McGregor som han mener er «en dårlig representant for Irland»

Liam Neeson han har vært en del av noen av de beste og største filmene som noen gang er laget. Den respekterte skuespilleren elsker det livet kan by på av underholdning, men UFC er ikke en av dem. Faktisk anser han det som en primitiv sport som er helt unødvendig i denne avanserte sivilisasjonen.

Selvfølgelig er stort sett alle kontaktsportfans og utøvere helt uenige i hans synspunkter.

Les: Roma «tvunget» til å trekke Ola Solbakken fra Europa League-troppen

Neeson bestemte seg for å kline til og hente ut en av sine landsmenn: Conor McGregor, tidenes første mester i to forskjellige vektklasser og uten tvil den største stjernen i UFC. Neeson forklarte først hvorfor han absolutt avskyr UFC og bestemte seg deretter for å fornærme McGregor. Etter hans syn er ikke Irland godt representert av Notorious MMA. Det er et interessant sitat fra Qui-Gon Jinn selv.

Dette er hva Liam Neeson sa til Men’s Health i et nylig intervju: «Jeg kan ikke fordra UFC. Det er for meg som en barkamp. Jeg vet at utøverne er som «nei, du tar feil – månedene med trening vi gjør …’ Hvorfor tar du ikke bare en ølflaske og slår den andre fyren over hodet? Det er neste etappe av UFC. Jeg hater det. Den lille leprechaunen Conor McGregor, han gir Irland et dårlig navn. Jeg vet at han er i form, og jeg beundrer ham for det. Men jeg orker han ikke.»

Selv om det fortsatt er uklart om en nylig tweet fra Conor McGregor er et svar på kritikken fra Liam Neeson. Det er ganske tydelig at UFC-stjernen er stolt over å være en irer og ta landets farger overalt hvor han går. Faktisk har hver eneste UFC-kamp han har vunnet hatt Conor med et irsk flagg på seg.