Rafael Leao

Chelsea tok fullstendig av i vintervinduet og handlet for over 3,8 milliarder kroner. Som resultat har «klubben aldri mett» for mange spillere og står i fare for å bryte reglene i Uefa Financial Fair Play uten at det så langt synes å ha så stor innvirkning på poengsankingen.

De nye Chelsea eierne har gått fullstendig amok på overgangsmarkedet både sist sommer og nå i vinter, det er ingenting som tyder på at det stopper opp. – Et eksempel på det er deres fortsatte interesse for AC Milan stjerne Rafael Leao.

Les: Liam Neeson kaller Conor McGregor «en liten leprechaun»

De går lengre enn det, Chelsea har i følge La Stampa lovet å hjelpe Rafael Leao med enn gigant gjeld til Sporting dersom AC Milan-stjernen kommer seg til Stamford Bridge denne sommeren. Rafael Leao skal ha blitt pålagt å betale sin tidligere klubb Sporting 18 millioner euro fordi han sa opp kontrakten sin i 2018 etter at noen fans angrep spillerens buss.

Sporting gikk til internasjonale idrettsdomstolen CAS som dømte den portugisiske venstrevingen å betale 18 millioner euro. I tillegg kommer en hyggelig lønn og utkjøp av kontrakten med AC Milan. – Transfermarkt mener verdien til Leao er 85 millioner euro, men kjenner vi Chelsea rett kommer prisen til å passere en milliard.

23 år gamle Leao har kontrakt til 2024 i AC Milan, som imidlertid prøver hardt å forlenge avtalen.

Les: Ford returnerer til Formel 1 med Checo Pérezs Red Bull Racing