Bernardo Carvalho E Silva. Perfekt når du bare kan drikke en kopp kaffe om dagen

Barcelona har noen svært dyre og ambisiøse planer for sommeren, men det ser ut til at også denne sommeren blir en skikkelig berg og dalbane. – Økonomien er fortsatt skrall, et tydelig tegn på det er at klubbens nesten helt i boks avtaler med slike som Robert Lewandowski, Bernardo Silva og Raphinha drøyer.

Samtidig som opptil 300 millioner euro skal brukes i sommer jobber Barcelona fortsatt rimelig desperat med å restrukturere økonomien. – Det har kommet mange positive meldinger, men fortsatt er klubben under strenge regler fra La Liga.

Les: Romelu Lukaku har bestilt flyttebil

Forsinkelsene med å sikre finansiering ført til at lag og spillere har blitt utålmodige. Samtidig fortsetter de svært ambisiøse planene. – Både klubbens mål og økonomiske uorden ikke er noen hemmelighet for fotballverdenen, det gjør at alle er ekstra forsiktige.

Barcelona har avtalt personlige vilkår med Lewandowski i flere måneder, men de har ennå ikke klart å møte Bayern Münchens prisantydning for 33-åringen, noe som førte til at Paris Saint-Germain har tatt kontakt med den polske superstjernen.

Lewandowski hadde tidligere uttalt at han bare var interessert i Barcelona, ​​men Bayern München nekter å fire på prisen, spesielt nå som de vet minst PSG er villige til å betale.

Skulle Barca mislykkes i å lande Lewandowski, ville det være en katastrofe ettersom klubben ikke ser ut til å ha en backup og har brukt de siste månedene på å drive en offentlig «forfølgelse» av ham.

Manchester Citys Bernardo Silva lenge vært beundret av Barca-manager Xavi, men City manager Pep Guardiola har ikke vist noen indikasjoner på at de er villige til å selge sin midtbanestjerne.

Manchester City er motvillige til å miste en annen førstelagsspiller med Raheem Sterling og Gabriel Jesus sine forestående avslutninger. De kan motstå ethvert tilbud til tross for at Barca vurderer å legge inn et bud på 75 millioner euro.

Leeds-vingen Raphinha skal i følge spansk media drømme om å spille for Barcelona, ​​men han har blitt frustrert over at de ikke klarte å få ut den berømte fingeren, og han er nå nær en overgang til Arsenal.

Les: Antonio Conte har sendt Levy i forhandlinger!

Jules Konde er et annet mål som Barca kan gå glipp av ettersom forsvarsspilleren kan vise seg å bli for dyr, Sevilla firer ikke på prisen satt til over 70 millioner euro.

Mens Barcelona fortsatt har muligheter til å signere alle disse spillerne, men et stemningsskifte er på gang. – Forsinkelsene kommer først og fremst på grunn av økonomi og begrensinger fra La Liga. Resultatet kan bli at alle ryker og at Barcelona stiller til start neste sesong med et lag med store huller.