Et dilemma Klopp heldigvis slipper å forholde seg til. (foto: liverpool, twitter)

Etter at Liverpool har satt overgangsrekord med Darwin Nunez i sommeren, er det salg og trimming av stallen som står gjelder nå. Sadio Mane er klar for Bayern München og neste mann ut portene på Anfield er forrige sesongs cuphelt.

Monaco har blitt enige om en avtale på 15,5 millioner pund for å signere Takumi Minamino fra Liverpool.

Les: Antonio Conte har sendt Levy i forhandlinger!

Ligue 1-klubben har fått sitt bud akseptert på japanske landslagsspilleren, og ser ut til å slå Leeds og Southampton om signaturen hans.

Minamino, som scoret 10 mål på 24 kamper for de røde forrige sesong, skal bli enige om de personlige betingelsene og gjennomgå en medisinsk behandling før overgangen til Stade Louis II fullføres.

Takumi Minamino

Summen er litt lavere enn Liverpools opprinnelige prisantydning, men blir sett på på Anfield som en god avtale, med Minamino som har kostet rundt halvparten av prisen da han kom fra Red Bull Salzburg i januar 2020.

SISTE: Toni Kroos vil ikke forlenge med Real Madrid

Minamino spilte en nøkkelrolle i begge cup-troféene til Liverpool forrige sesong. Han ble toppscorer i både Carabao Cupen og FA Cupen.

Men han var ikke med i noen av finalene, og fikk barre bare én Premier League-kamp fra start, og bare åtte som innbytter.

Med Fabio Carvalho og Darwin Nunez allerede signert i forkant av den nye sesongen, var det klart at for 27-åringen ville muligens bli enda mindre spilletid neste sesong.