Klar for nye trofeer. (foto: kroos, twitter)

Real Madrids legendariske midtbane som består av Casemiro, Luka Modrić og Toni Kroos har vært kremen av europeisk fotball de siste sesongene. Trioen tok seg inn i Los Blancos-serien i 2015-16-sesongen og har ikke sett seg tilbake. Real har vunnet tre LaLiga-titler og fire UEFA Champions Leagues på den tiden.

LES: Antonio Conte har sendt Levy i forhandlinger!

Real Madrid har nylig kjøpt et av Europas største talenter, Aurélien Tchouaméni. Den franske landslagsspilleren ble kjøpt for €80 millioner + €20 millioner i tillegg. Tchouaméni hadde en fantastisk sesong med AS Monaco og har vært fast for Didier Deschamps på landslaget.

På tide å splitte opp gjengen? (foto: real, twitter)

Med signeringen av Tchouaméni virker Real Madrid som om de har funnet ut hvem som skal ta opp arven på midtbanen. Midtbanen bestående av Valverde (23), Camavinga (19) og Tchouaméni (22) er på vei til å forynge og erstatte den aldrende, legendariske trioen Kroos (32), Casemiro (30) og Modrić (36) i nær fremtid.

SISTE: Chelsea og Inter er enige om Lukaku

Toni Kroos har kontrakt til 2023, og klubben vil gjerne forlenge kontrakten med tyskeren, men Kroos har bestemte seg for å avvise den, i det minste foreløpig. Han vil avvente til etter neste sesong for å se hvordan situasjonen er da.